Trouwvervoer

Trouwen: de mooiste dag van je leven. Een dag waarop alles tot in de puntjes verzorgd moet zijn en waarop het u en uw gasten aan niets mag ontbreken. Dat gaat natuurlijk ook op voor uw vervoerswensen op deze speciale dag, en daarbij kan Froggy Tours u uitstekend mee van dienst zijn. Het soort vervoer maakt niet uit; of het aan- of afvoer van uw gasten is, vervoer naar de ceremonielocatie, tussentijds vervoer van de ene lokatie naar de volgende, of een rondrit langs gedenkwaardige plekjes, alles is mogelijk. Bij Froggy Tours is uw trouwdag -qua vervoer- in ieder geval in goede handen.

U kunt voor uw trouwdag gebruik maken van onze luxe touringcars, maar u zou op uw trouwdag natuurlijk ook kunnen uitpakken met een hele bijzondere bus. Wat dacht u van een heuse oldtimer of een echte partybus!

Setra Oldtimer

Zitplaatsen: 35
Deze Kässbohrer Setra S11 uit 1959 is in een zeer goede staat en een pareltje om te zien. De bus biedt plaats aan 35 personen en is voorzien van enkele tafeltjes voor meer comfort, gezelligheid en een wel heel romantische sfeer.

In verband met winterse weersinvloeden wordt de bus alleen in de periode van april t/m oktober ingezet.

Partybus

Zitplaatsen: 43, 62 tot 69
Het feest kan niet vroeg genoeg beginnen of lang genoeg duren. Met een partybus wordt het gegarandeerd een feest onderweg. De feestbus is voorzien van tafeltjes, een club-kwaliteit geluidsinstallatie, discoverlichting, lasers, rookmachine en draadloze microfoon. Uiteraard is de koelkast ook goed gevuld. The Party is on the Road!

Er zijn partybussen met 43 zitplaatsen en harmonica partybussen met 62 tot 69 zitplaatsen. Eventueel mogen er ook gasten staan in de bus.

Touringcar

Zitplaatsen: 35 tot 94
Ook met een van onze touringcars zit u natuurlijk goed, letterlijk. Onze moderne bussen zorgen voor een statige verschijning die uw bruiloft aankleedt en u in stijl op locatie brengt. En voor ieder formaat gezelschap hebben wij een passende touringcar.

Hou er rekening mee dat bijzondere bussen duurder zijn dan normale touringcars. Heeft u een beperkt budget, vraag dan naar een touringcar of de goedkoopste mogelijkheid.

Offerte Aanvragen

Wilt u geheel vrijblijvend een offerte voor een busreis aanvragen? Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij zullen zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

 
  om   : 

enkel indien van toepassing
  om   : 
Back to Top