Projectvervoer & -cordinatie

Projectvervoer & -cordinatie

Naast de gebruikelijke verhuur van touringcars kan Froggy Tours u het complete projectmanagement voor evenementen of reizen uit handen nemen, zodat u zich kunt concentreren op de 'core' van uw activiteit. Hiermee legt u de uitvoering van al het vervoer neer bij een hierin gespecialiseerd team en heeft u n aanspreekpunt voor al het personenvervoer wat met uw evenement of activiteit te maken heeft. Froggy Tours verzorgt voor u vervolgens het gehele project, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

Voorbeeld van dergelijke projecten zijn grootschalige schoolprojecten (bijvoorbeeld schoolreizen voor een complete scholengemeenschap), centrale of decentrale personeelsactiviteiten (bijv. een groot personeelsfeest voor al uw filialen), pendelvervoer of landelijke aan- en afvoer bij evenementen, periodiek of permanent dagelijks werk- of schoolvervoer, etc.

Hierbij maakt het niet uit of het om een project gaat voor de inzet van een enkele bus of taxi of voor de inzet van 100 bussen en/of taxi's. U heeft hierbij een vaste contactpersoon die u altijd kunt bereiken en die alles tot in de puntjes regelt. Ons kantoor begeleidt het voortraject intensief en op locatie zijn onze vervoersdeskundigen aanwezig die bij onverwachte problemen zorgen voor oplossingen.

Diensten die wij zoal kunnen aanbieden zijn:
  • Pendelbussen tussen uw evenement en parkeerplaatsen, station(s) en/of camping(s);
  • Aan- en afvoer per touringcar of taxi vanuit heel het land;
  • Levering en uitgave van bus- en entreetickets met uw eigen logo of huisstijl;
  • Mogelijk tot gebruik van een online aanmeld-,reservering- en betaalsysteem;
  • Meedenken bij of het opstellen van een logistiek plan voor uw verkeersregeling;
  • Levering van verkeerscordinatoren, verkeersregelaars en parkeerwachten.

Dankzij jarenlange ervaring met evenementen en -vervoer is Froggy Tours de aangewezen partner om mee te denken met en werken aan uw bezoekersstromen, routes en parkeerproblemen. Wij nemen u graag alle logistieke zorgen uit handen! Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem met ons contact op.

Back to Top