Over Froggy Tours

Froggy Tours, met haar stalling in Beneden-Leeuwen (nabij Druten, tussen Nijmegen en Tiel), is een jong, betrokken, dynamisch en flexibel busverhuur bedrijf in regio Maas en Waal. Froggy Tours is onderdeel van Aleto Touringcars, welke tevens stallingen heeft in Venlo en Den Bosch. Aleto vervoert meer dan 100.000 personen per jaar en is met haar moderne wagenpark van touringcars en unieke partybussen een begrip in Limburg, Brabant, Gelderland, Utrecht, Overijssel en Noord- en Zuid-Holland.

Wat Froggy Tours u kan aanbieden is zeer uiteenlopend. Zo verzorgen wij de meest veelzijdige reizen in het binnen- en buitenland. U kunt daarbij denken aan vervoer voor schoolreizen, studiereizen, dagtochten, excursies, jongeren naar uitgaansgelegenheden en dance events brengen en ophalen, personeelsavonden, bedrijfsfeesten, bedrijfsuitjes, (zakelijke) evenementen, bruiloften, vrijgezellenfeesten, gala's en meerdaagse reizen (zowel wintersport als zomervakanties).

Froggy Tours is een specialist op het gebied van vervoer voor grote en kleine groepen mensen. Het wagenpark is groot en gevarieerd. Zo biedt het wagenpark van Froggy Tours plaats aan enkele tientallen tot duizenden personen. Door de verschillende groottes van de bussen kan Froggy Tours precies op uw vervoerswens inspelen. Daarbij heeft Froggy Tours maar liefst 4 grote dubbeldekker touringcars, waaronder de grootste dubbeldekker van Nederland met maar liefst 94 zitplaatsen.

Ook geeft Froggy Tours u de keuze tussen touringcars en partybussen. De feestbussen kunnen uw vervoer net dat extra bieden om uw reis helemaal onvergetelijk te maken, door de gezellige tafelopstelling, discoverlichting en extreem goede geluidinstallatie in deze bussen.

Uw reis is bij Froggy Tours in goede handen. Vraag vandaag nog uw offerte aan.

Veiligheid

Veilig, comfortabel en milieubewust. Zo wilt u op reis en daarom kiest u voor Froggy Tours. Als u bij ons in de bus stapt, bent u verzekerd van het volgende:

Veiligheid staat bij Froggy Tours voorop. Wij zijn tenslotte verantwoordelijk voor de veiligheid van u en uw naasten, en wij gaan hier zeer zorgvuldig mee om.

Veiligheidsgordels

Uit onderzoek en -helaas- praktijkgevallen blijkt steeds maar weer dat het dragen van gordels levens kan redden. Zodoende hebben wij, ondanks dat dit niet wettelijk verplicht is, al onze touringcars uitgerust met veiligheidsgordels.
Extra veiligheid voor onze reizigers staat bij ons voorop.

Veiligheidstips voor (school)reizen

Speciaal voor de vele schoolreizen die wij uitvoeren, hebben wij diverse veiligheidstips opgesteld.

Bekijk de tips en adviezen

Referenties

Bavaria HAN - Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Open Scholengemeenschap Bijlmer Studentenvereniging Plato Tilburg
McDOnalds SAE Institute

Wat Klanten Zeggen

Back to Top