Ons Wagenpark

Het wagenpark van Froggy Tours en Aleto Touringcars bestaat enerzijds uit moderne touringcars in verschillende formaten, en anderzijds uit 12-meter dan wel gelede partybussen. Ook heeft Froggy Tours nog enkele streekbussen beschikbaar.

Touringcars

De moderne touringcars zijn uitermate geschikt voor ieder deugdelijk vervoer in binnen- en buitenland, waaronder ook meerdaagse reizen. De touringcars hebben in grote lijnen allemaal dezelfde faciliteiten: comfortabele slaapstoelen, airconditioning met climate control, toilet, koelkast, audio/video met usb aansluiting, veiligheidsgordels op alle zitplaatsen en ruime bagageruimte onderin. Diverse bussen hebben ook warm water voorzieningen voor koffie en thee.

Touringcars zijn beschikbaar in de volgende formaten:

Venlo: 60 62 68 89 94
Beneden-Leeuwen: 35 50 62 62 88 91

Optioneel is tevens een gesloten aanhangwagen beschikbaar voor extra bagage.

Partybussen

De echte partybussen zijn uitstekend geschikt voor ieder vervoer met een feestelijk tintje. Alle feestbussen zijn voorzien van tafelopstellingen, een zeer zware geluidsinstallatie, discoverlichting, lasers, rookmachine, grote koelkast, draadloze microfoons en veiligheidsgordels*. Een DJ booth is optioneel leverbaar.

Partybussen zijn beschikbaar in de volgende formaten:

Venlo: 43 43 62* 62* 67 69
Beneden-Leeuwen: 43
* Bus NIET voorzien van veiligheidsgordels

Partybussen hebben naast de genoemde zitplaatsen tevens staanplaatsen.

Meer Informatie

Dubbeldekkers en grote bussen

Bij Froggy Tours ligt de nadruk in het wagenpark op grote bussen en niet op bussen met 50 plaatsen zoals bij de meeste touringcarbedrijven het geval is. Zo beschikt Froggy Tours onder andere over 4 dubbeldekkers, waaronder de grootste van Nederland met maar liefst 94 zitplaatsen! Zo kan een groep van in de 90 personen toch allemaal in één bus.

Voordeel van de inzet van grote bussen is dat minder bussen nodig zijn om grote groepen te vervoeren. Minder bussen betekent ook minder kosten voor u als klant. Niet voor niets is Froggy Tours daarom een specialist in schoolreisjes, waarbij vaak honderden leerlingen tegelijk vervoerd worden.

Offerte Aanvragen

Foto Impressies

Back to Top