Zakelijk Vervoer

Bedrijven hebben regelmatig busvervoer nodig. Of het nu gaat om een eenmalige zakenreis of een luchthaven transfer voor enkele van uw personeelsleden, om de ontvangst en verzorging van inkomende delegaties, om het dagelijkse doorlopende danwel seizoensgebonden vervoer van uw personeel of om het jaarlijkse vervoer voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest, al dit vervoer kunt u door Froggy Tours professioneel laten uitvoeren. En dat met de kwalitatieve uitstraling zoals u uw bedrijf wenst te presenteren.

Onze ervaren en sociale chauffeurs brengen uw personeel en relaties veilig en tijdig op de door u gewenste bestemming. Wij zullen u bij het organiseren van het vervoer -waar nodig- ondersteunen met praktische tips, informatie over de rijtijden en eventueel van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Daarnaast zijn wij zeer flexibel en zijn de communicatielijnen zeer kort, zodat wij optimaal op uw wensen in kunnen spelen.

Wat Froggy Tours zoal voor zakelijke klanten rijdt:

Zakenreizen

Airport Transfers

Hotel Transfers

Lokaal Vervoer

Excursies

Personeelvervoer

Seizoenskrachten

Buitenlandse Reizen

Meerdaagse Reizen

Bedrijfsfeesten

Bedrijfsuitjes

Pretparkbezoek

Wilt u weten wat Froggy Tours voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem met ons contact op voor afwijkende projecten.

Offerte Aanvragen

Wilt u geheel vrijblijvend een offerte voor een busreis aanvragen? Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij zullen zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

 
  om   : 

enkel indien van toepassing
  om   : 
Back to Top